Zeugma Rotary Kulübü’nden anlamlı etkinlik

Gaziantep Zeugma Rotary Kulübü’nün 8-9 Aralık 2021 tarihlerinde Divan Otel’de düzenleyeceği Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde ulusal ve yerel pek çok seçkin marka Gaziantepliler ile buluşacak.

Gaziantep Zeugma Rotary Kulübü’nün 8-9 Aralık 2021 tarihlerinde Divan Otel’de düzenleyeceği Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde ulusal ve yerel pek çok seçkin marka Gaziantepliler ile buluşacak. Alışveriş şenliğinden elde edilen gelir, genç kızların meslek sahibi edinmesi için hazırlanan projede kullanılacak.

Zeugma Rotary Kulübü’nün dönem başkanı Arzum Öğücü, Gazianteplileri Alışveriş Şenliği’ne katılmaya davet etti. Bu alışverişte Gaziantep’in yerel markalarının yanında ulusal markaları da bir araya getirdiklerini belirten Öğücü “Amacımız; alışverişe gelen davetlilerimizin dilediği ürünleri bulması ve aynı zamanda çok önemli bir projeye katkı sağlaması. Çünkü, buradan elde edeceğimiz geliri Dezavantajlı Genç Kızları Meslek Edindirme projesinde kullanacağız. Alışveriş şenliğinde ayrıca söyleşiler, workshoplar ve çekilişler yer alacak” dedi.

Öğücü, “Yeni yıl ruhunu yaşamak, sevdiklerinize hediyeler almak, keyifli vakit geçirmek ve Dezavantajlı Genç Kızların meslek edinmesini desteklemek için herkesi 8-9 Aralık’ta saat 11:00-21:00 saatleri arasında Divan Otele bekliyoruz” diye konuştu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.