Yönetim Sumudica'ya güveniyor

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Teknik Direktör Sumudica ile yapılan yeni sözleşmenin neden yapıldığını açıkladı.

Büyükekşi, “takıma güven açısından sağlıklı olduğunu düşündüğümüz için Teknik direktör Sumudica ile sözleşme uzattık” dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Marius Sumudica ile yapılan sözleşmenin detaylarını Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı. Büyükekşi, Teknik Direktör Sumudica ile yapılan sözleşmenin güven açısından önemli olduğunu dile getirdi.

“HERKES HOCASINI GÖNDERİRKEN BİZ SÖZLEŞME UZATTIK”

Takımın durumu hakkında da bilgi veren Büyükekşi, “Takımımız iyi gidiyor. Biz de takımda moral ve motivasyonu arttırmak adına hocamızın sözleşmesini uzattık. Yani neredeyse 10’a yakın Süper Lig takımı hocasıyla yollarını ayırırken biz hocamızla sözleşme uzattık. Biz bunun hocaya ve takıma güven açısından sağlıklı olduğunu düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

“TARAFTAR SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Takımın en büyük probleminin taraftar sayısındaki azlık olduğunu ve bu konuda da çalışmalar yaptıklarını belirten Büyükekşi, “Bizim Gaziantep’teki en büyük sorunumuz taraftar sayısı. Yani stada taraftar çekmekte sıkıntı yaşıyoruz. Toplam 2 milyonu aşkın nüfusa sahip bir şehirde geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçına 16 bin taraftar gelmiş ama stat 33 bin kişilik. Bu nedenle ilkokullar, ortaokullar, liseler ve üniversitelerdeki gençleri stada çekmek için çalışma yapıyoruz. Bu noktada çeşitli anlaşmalar yaptık ve her hafta 500 öğrenci olmak üzere toplamda 7 bin öğrenciyi maçlarımızda misafir edeceğiz” dedi.

20 Kas 2019 - 20:47 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.