Yol çilesi

Araban ilçesi Bağlıca Kırsal Mahallesi'ndeki vatandaşlar yıllardır yapılmayan, kışın çamur deryasına dönen, yazın da tozdan geçilemeyen yollarının yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Araban ilçesine 5 kilometre uzaklıkta bulunan 22 haneli 96 nüfuslu Bağlıca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar yıllar süren yol sorunun çözülmesini istiyor. Mahalle Muhtarı Şıh Mehmet Yıldız ile vatandaşlar yetkililerden kış mevsiminde çamur deryasına dönen, yaz mevsiminde ise toz ve topraktan geçilmeyen yollarının asfaltlanmasını istiyor.

Uzun yıllardan bu yana ilçeye bağlı merkez mahalle olan Bağlıca Mahallesi'nde Muhtar Yıldız ve mahalle sakinleri, 2010 yılında AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın girişimleri sonucunda yolun bir kısmının asfaltlandığını ama daha sonra hiçbir bakım onarım yapılmadığını vurguladı.

Yapılmayan yol nedeniyle kış mevsiminde yolun çamur deryasına döndüğünü, yazın ise toz toprak içerisinde kaldıklarını söyleyen mahalle sakinleri ulaşımın güçlükle sağlanabildiği yolun asfaltlanmasını bekliyor.

09 Ağu 2019 - 10:40 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.