Tilmen Otel sağlıkçılara tahsis edildi

Gaziantep Valiliği öncülüğünde başlatılan ve tüm şehri kapsamına alan Gönül Seferberliği kampanyasına destek her geçen gün büyüyor… Ülkemizin Koronav...

Gaziantep Valiliği öncülüğünde başlatılan ve tüm şehri kapsamına alan Gönül Seferberliği kampanyasına destek her geçen gün büyüyor…

Ülkemizin Koronavirüs ile mücadelesine yaptıkları yardımlarla destek olan şehrin hayırseverleri hayırda yarışıyorlar.

Kampanya kapsamında Tilmen Otel sahibi Bülent Bakbak 90 kişilik otelini cansiparane bir şekilde görevini ifa eden sağlık çalışanları için tahsis etti.

Salgın ile mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda hastanede nöbet tutan doktor ve sağlık çalışanları için ayrılan tek kişilik odalarda kalacak olan sağlık görevlileri mücadeledeki görevleri sona erene kadar burada misafir edilecekler.

Gaziantep Valisi Davut Gül, ise bu zor süreçte desteğini esirgemeyen Bakbak ailesine teşekkür ederek herkesigönül seferberliği kampanyasına desteğe davet etti.

Haydi Gaziantep,

Gönül Seferberliğinde sende yerini al.

Onlar bizim için görevinin başındalar, sen de onlar için Evde Kal Gaziantep.

27 Mar 2020 - 22:58 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.