Gaziantep FK limiti aştı

Türkiye futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Antalyaspor, Başakşehir ve Gaziantep kulüplerine 2019-2020 sezonu takım harcama limitlerini aşmaları gerekçesiyle ihtar cezası verdi.

Türkiye futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Antalyaspor, Başakşehir ve Gaziantep kulüplerine 2019-2020 sezonu takım harcama limitlerini aşmaları gerekçesiyle ihtar cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, 31 Aralık 2019 tarihinde kulüplere tebliğ edilen harcama limitlerinin 2019-2020 sezonunun tamamlanmasının ardından 3 Mayıs'ta Kulüp Lisans Kurulu tarafından incelendiği belirtildi.

Bu inceleme sonucunda limitleri yüzde 6'dan daha az aştıkları tespit edilen Antalyaspor, Başakşehir ve Gaziantep'e ihtar cezası verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Takım harcama limitleri dahilinde kalan Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Yukatel Denizlispor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, Göztepe, Kasımpaşa, Hes Kablo Kayserispor, İttifak Holding Konyaspor, Helenex Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor'a herhangi bir cezai işlem uygulanmayacağı açıklandı.

05 May 2021 - 15:19 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Talat orhan - Bu takım defolu futbolcuları takıma doldurup limiti aşmıştır bir işede yarasa keşke gam yemem bu kadar başarısız yönetim görmedim,Birde lafa gelince kendilerini başarılı görmeleri beni benden alıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mayıs 15:19