Telgraf Medya’ya 4 ödül

Telgraf Medya 3 kategoride 4 ödül alarak geceye damga vurdu.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel hale getirdiği Basın Ödülleri sahiplerini buldu. Türk yazılı ve görsel medya temsilcilerinin de katıldığı törende, alanlarında başarılı gazeteciler ödüllendirildi. Telgraf Medya ise 3 kategoride 4 ödül alarak geceye damga vurdu.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 6. kez düzenlediği geleneksel geceye Gaziantep yerel medyası, siyaset, bürokrasi ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Derya Bakbak, CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, kaymakamlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

TELGRAF MEDYA GECEYE DAMGA VURDU

Gecede Boss Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Küpeli, Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan’la yaptığı röportajla birincilik ödülünü Fox TV Sabah Haberleri sunucusu İsmail Küçükkaya’dan alırken, Telgraf Gazetesi Muhabiri ve İnternet Editörü Cihat Öztürk Akkent Cami İnşaatı göçüğünde hayatını kaybeden Merhum Korkut Küçükcan için yazdığı “Enkaz Altında Kaldık” başlıklı yazısıyla Köşe Yazarlığı Kategorisinde birincilik ödülünü NTV Ana Haber Sunucusu Ahmed Arpat’tan, Telgraf Gazetesi Spor Müdürü Sedat Torun “Gaziantepspor Satılıyor” başlıklı haberiyle Haber Kategorisinde ikincilik ödülünü Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat’tan, Telgraf Muhabiri Okan Çelik ise Şehit Ailesiyle yaptığı röportajla ile üçüncülük ödülünü İsmail Küçükkaya’nın ellerinde aldı.

Vefa ödülüne layık görülen Hakan Yağlı'ya plaketini Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu takdim etti.

Gecede Türk Sanat Müziğinin duayen isimlerinden Coşkun Sabah seslendirdiği müziklerle Gazetecilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

13 Oca 2020 - 00:17 - Gaziantep Haber

Mahreç  Gülşah Sert


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.