Tahmazoğlu denetime çıktı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde ve 81 ilde, kontrollü sosyal hayat döneminde 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla yapılan en kapsamlı koronavirüs denetimine katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde ve 81 ilde, kontrollü sosyal hayat döneminde 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla yapılan en kapsamlı koronavirüs denetimine katıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın Korona virüs sürecinde başlattığı denetim ve alınması gereken önlemler kapsamında kurulan Şahinbey Denetim Komisyonu, tüm Türkiye’de olduğu gibi Şahinbey İlçesinde de denetim yaptı. Yapılan denetime Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şahinbey İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Osman Akif Demirel katıldı. Oteller, lokantalar, kahvehaneler, internet kafeler, berberler, güzellik salonları, Pazar yerleri ve tüm iş yerleri ekipler tarafından büyük bir hassasiyetle denetlendi.

HASAS DAVRANMALIYIZ

Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, denetimlerin olumlu geçtiğini belirterek “Şahinbey’de özellikle toplu taşıma araçlarında, Pazar yerlerinde ve iş yerlerinde kaymakamlığımızın ve belediyemizin ekipleriyle 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte denetimler yaptık. Şahinbeyli hemşehrilerimizden maske ve hijyen konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Yakın zamanda çocuklarımızın eğitime başlamaları ve okullarına kavuşması için hep beraber sorumluluğumuzu yerine getirmemiz gerekiyor. Pazaryerinde yaptığımız denetimde hemşerilerimizin maske ve mesafe konusunda hassas davrandıklarını gördük. Bütün Şahinbeyli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

PANDEMİ SÜRECİNDE DİKKATLİ OLMALIYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, herkesin sağlığı için dikkatli olunması gerektiğini belirterek, “Sağlık her şeyin başı ve sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor. Pandemi sürecinde maske, mesafe ve hijyene çok dikkat etmek gerekiyor. Bu çerçevede İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun başlatmış olduğu 'Sağlık için, hepimiz için' kampanyası doğrultusunda Kaymakamız, İlçe Jandarma Komutanımız ve zabıta ekiplerimizle birlikte denetim yaptık. Pazar yerinde yaptığımız denetimde maske ve mesafe konusunda vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Hepimizin sağlığı için çok dikkat etmemiz gerekiyor. Maskemizi takıp mesafemizi koruyacağız ve temizliğe dikkat edeceğiz” dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.