Sumudica’dan gazeteciye tehdit!

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, hakkında çıkan transferlerden komisyon aldığı iddialarını hatırlatarak, salonda bulunan bir gazeteciyi gösterdi.

Söz konusu gazeteci hakkında dava açacağını bildiren Sumudica, "Avrupa'dan alanında uzman çok iyi 2 avukat getireceğim. Sizinle hukuk önünde hesaplaşacağım. Davayı kazanacağıma inanıyorum. Kazandığım tazminatı kimsesiz çocuklara bağışlayacağım." diye konuştu. Basın toplantısının ardından tepkilerine yine devam eden Sumudica, gazeteciye tekrar tepkiler gösterdi. İngilizce tepkilerde bulunan Rumen teknik adamın ne söylediğini tercümanı çeviri yapmadı.

"Transferlerde kimseyi suçlamıyorum"

Sumudica, transferlerle ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi: "Transfer benim işim değil, yönetimin kararları söz konusu. Kimseyi suçlamıyorum. Bazı isimler üzeride çalışıyoruz. İki istediğim oyuncu var birisi Alexandru Chipciu diğeri ise Alexander Soderlund. Bakalım göreceğiz 2 ay sonra burada olacaklar mı. Umarım gelirler. Gelmedikleri için mutsuzum. Gelecek aylarda bakalım burada olursam konuşuruz. Umarım oyuncular burada olur. Transferler gerçekleşmedi diye kimseyi suçlamıyorum."

20 Oca 2020 - 07:20 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.