Sumudica tempoyu artırdı

14 günlük karantinanın ardından takımının başına geçen teknik direktör Marius Sumudica, tempoyu iyice artırdı.

14 günlük karantinanın ardından takımının başına geçen teknik direktör Marius Sumudica, tempoyu iyice artırdı. Kırmızı siyahlılar kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçına kadar çok sıkı bir çalışmadan geçecek.

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, iki grup halinde yapıldı. Salonda güç ve kuvvet çalışmalarıyla başlayan antrenman, bire bir dayanıklılık çalışmalarıyla son buldu. Kırmızı siyahlı takım bugün gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

“HAZIR HALE GELMELİYİZ”

TFF’nin 12 Haziran’da ligi kesin olarak başlatacak olması takımlardaki tempoyu artırdı. Teknik direktör Sumudica günde tek yapılan idmanları sabah ve akşam olmak üzere çift sayıya çıkardı. 14 Haziran Pazar günü 21.45’de kendi sahasında Ankaragücü’nü konuk edeceklerini belirten Sumudica, “O tarihe kadar takımı hazır görmek istiyorum” dedi.

30 May 2020 - 02:10 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.