Sumudica: Maç 9-2 bitseydi normal sonuçtu

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, çok gol kaçırdıklarını söylerken "Eğer bugün 9-2 b...

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, çok gol kaçırdıklarını söylerken "Eğer bugün 9-2 bitseydi normal sonuçtu" dedi.

Süper Lig’in 4. haftasında evinde Beşiktaş’ı 3-2 yenen Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü Marius Sumudica, mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada maç skorunun çok daha farklı olabileceğini söyledi.

Beşiktaş’tan daha iyi oynadıklarını belirten Sumudica, şu ifadeleri kullandı:

“Eğer bugün 9-2 bitseydi normal sonuçtu. Kaleciyle karşı karşıya 3 pozisyon oldu 2 topumuz direkten döndü. Biz daha iyiydik bugün. İlk Türkiye’ye geldiğimde 3 stoperli oynamaya çalışıyorum. Herkes beni analiz etti 3 stoper oynatmam hakkında. Bu ligde çift forvet oynayan kaç takım var sayısı çok az. Bugün 2 forvetle oynadık. Bugün maçta taktik kazandı. İyi bir taktikle kazandık. Bütün hafta boyunca takımla konuştum. Rakibimiz topa sahipken neler yapacağını gösterdi. Taktik olarak Gaziantep daha iyiydi sahada. Buradan taraftarı tebrik ediyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar mücadele ettiler.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın, kendi futbolcusu hakkında konuştuğunu da aktaran Sumudica, ligdeki tek yabancı antrenör olduğunu hatırlatarak “Ben onlara hep saygılı oldum. Bir hocanın benim oyuncum hakkında konuşmasını asla kabul edemem. Tekrar buradan söylüyorum saygı duyuyorum ama polemiğe girmeyeceğim” dedi.

15 Eyl 2019 - 00:49 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.