Sumudica: Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 numaradır

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Sumudaca  "Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk futbolu için yaptıklarını kimse yapmamıştır. O benim için 1 numara” dedi.

Rumen teknik adam, “İki banka ile temasa geçip tüm kulüplerin borcunu 10-15 yıla yaydırdı. Futbol için çok önemli işler yaptı. Benim için Erdoğan, 1 numaradır. Yaptırdığı stadyumlar harika" dedi.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Sumudica ülkesinde röportaj verdi. Rumen basınında Pro X'e röportaj veren 48 yaşındaki Rumen teknik adam, "Saygısızlık etmek istemem; ama Galatasaray dediğiniz zaman ne Brighton ile ne de Andone'nin oynadığı yer ile kıyaslama yapamazsınız. "Radamel Falcao'nun imza törenini gördünüz mü? 30 bin kişi tribündeydi. Türkiye'de daha önce kaldım ama böylesini hayatım boyunca görmemiştim" dedi.

TÜRK TARAFTARI TUTKULU

Türkiye de taraftarların takımlarına çok tutkulu olduklarını söyleyen Sumudica, “Fenerbahçe ile oynadığımda tribündeki herkes aynı giyinmişti ve aynı şekilde tezahürat yapıyorlardı. Bana 10 metre yakın olan oyuncuma sesimi duyurmakta zorlandım. Eğer Türkiye ile bizi kıyaslayacaksanız 3. liglerini göz önünde bulundurmanız gerek. Saygı çerçevesinde söylüyorum ki Romanya taraftarları sonuç odaklı. 2 çeşit taraftar var; Ailesi ile stadyuma gelenler ve rakibe küfretmek için gelenler. Holiganlarımız yok. Takımı iten ve oyuna yön veren taraftarları gelin de bir görün. Türk taraftarlar çok tutkulu" diye konuştu.

SOKAKTA ELİMİ ÖPTÜLER

Rumen teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü; “Beni sokakta görüp durdurdular ve elimi öptüler. Bir an korktum, cüzdanımı çalmaya çalışacaklar sandım. Sonra yaptıklarını görünce bundan utandım. Türkiye'de her maça 40 bin taraftarla çıkıyorsunuz ve kendinizi gerçek bir teknik direktör gibi hissediyorsunuz. Romanya'da bu durum değişmeli, oldukça geride kaldık."

10 Eyl 2019 - 20:07 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

vatansever - resmen yalakalık ayıp yaa sen spor işine bak. siyasetle ne işin var tabii milli takım teknik adamlıgı için oynuyorsa ozaman yalakalık yap sorun yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Eylül 20:07