ŞÖLEN’den bayram şöleni

Türkiye’nin lider şirketlerinden Şölen, dünya standartlarındaki tesislerinde yüksek seviye hijyen standartlarına uygun ve el değmeden üretilen bayramlık lezzetleri ile bayrama hazır.

Türkiye’nin lider şirketlerinden Şölen, dünya standartlarındaki tesislerinde yüksek seviye hijyen standartlarına uygun ve el değmeden üretilen bayramlık lezzetleri ile bayrama hazır. Şölen CEO’su Elif Çoban, “İki yıldır alışılagelmiş bayramlardan çok farklı bayramlar geçiriyoruz. Geleneklerimiz arasında önemli bir yere sahip olan bayram ziyaretlerini gerçekleştiremeyeceğimiz için biraz buruk bir bayram yaşayacağız ancak Şölen olarak ürünlerimizle bayramı evlere getirmek istiyoruz. Gıda güvenliğini ve hijyeniodağımıza alarak ürünlerimizi el değmeden üretiyor, en taze şekilde tüketicilerimize sunuyoruz. Dünyanın sayılı tesisleri arasında yer alan Türkiye’nin Çikolata Fabrikası’nda üretilen 17 marka ve 58 farklı lezzetimizle bu bayramın da çikolata ve şekerde en fazla ürün çeşitliliğine sahip markasıyız” dedi.

Türkiye’nin atıştırmalık sektöründeki önde gelen şirketlerinden Şölen, 17 marka ve 58 farklı lezzetiyle bu yıl da bayram sevincini evlere taşımaya hazır. Dünya standartlarındaki tesislerinde gıda güvenliğini ve hijyeni odağına alarak el değmeden ürettiği en taze ürünleriyle, bu bayramın da çikolata ve şekerde en fazla ürün çeşitliliğine sahip markası olan Şölen, online satış mağazası Şölen Boutique üzerinden de tüketicilere ulaşıyor. Şölen, bu bayramda 4 bin 500 kişilik ek istihdamla satış noktalarında hizmet verecek.

“GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYENİ ODAĞIMIZA ALIYORUZ”

Bayramlarda tüketicilere taze, kaliteli, lezzetli ürünleri ulaştırmak için büyük bir özenle çalıştıklarını ifade eden Şölen CEO’su Elif Çoban, “İki yıldır alışılagelmiş bayramlardan çok farklı bayramlar geçiriyoruz. Geleneklerimiz arasında önemli bir yere sahip olan bayram ziyaretlerini gerçekleştiremeyeceğimiz için biraz buruk bir bayram geçirecek olsak da Şölen olarak bayramın sevincini ürünlerimizle yaşatmaya gayret ediyoruz. Ürünlerimizi gıda güvenliğini ve hijyeni odağımıza alarak ürünlerimizi el değmeden üretiyor, en taze şekilde tüketicilerimize sunuyoruz. Dünyanın sayılı tesisleri arasında yer alan Türkiye’nin Çikolata Fabrikası’nda üretilen 17 marka ve 58 farklı lezzetimizle bu bayramın da çikolata ve şekerde en fazla ürün çeşitliliğine sahip markasıyız” dedi.

Online satış platformu Şölen Boutique mağazasından da ürünlerinin temin edilebileceğini söyleyen Çoban, “Şık ambalajlarıyla gözlere, tadıyla damaklara hitap eden lezzetli ve kaliteli ürünlerimizin, hem hediye gönderimi, hem de kendi evlerimizde tüketimimiz için güzel bir alternatif oluşturacağına inanıyorum. Şölen Boutique’te ikramlık çikolata seçeneklerimizle de yer alıyor. Tüketicilerimiz bayramlar haricinde bütün yıl boyunca Şölen’in hediyelik portföyündeki lezzetlerine bu kanaldan ulaşabilirler” dedi.

“BAYRAM RUHUNU VE SEVİNCİNİ EVLERDE YAŞATMAYA DEVAM EDELİM”

Bayramı da içine alan kapanmayla birlikte satışlarda bir miktar azalma beklediklerini ancak Şölen olarak planlamalarını buna göre yaptıklarını anlatan Çoban, şunları söyledi: “Bizim için her zaman en öncelikli konu çalışanlarımızın, tüketicilerimizin sağlığı. Özellikle bu dönemde toplum olarak da önceliğimiz bu olmalı. Bununla birlikte sevdiklerimizden ayrı kalacağımız bu sürenin, bizleri onlara daha yaklaştıracağına inanıyorum. Bu yüzden sabırlı olmalı ve bayram ruhunu, sevincini kaybetmeden evlerimizde yaşatmalıyız. Önümüzde, bayramın yanı sıra Anneler Günü de var. Bu özel günlerde ziyaretlerimizi yapamasak da ailesiyle birlikte bayram sevincini evinde yaşamak ve internetten sevdiklerine hediye göndermek isteyenler için çikolata ve şekerlerimizi tüm satış kanallarından sunuyoruz. Tüketicilerimiz de Şölen kalitesini tercih ettikleri için mutluyuz.”

“BAYRAMDA 4 BİN 500 KİŞİYE EK İSTİHDAM SAĞLIYORUZ”

Her sene olduğu gibi bu bayram döneminde de istihdam sağlayacaklarını belirten Elif Çoban, tesislerde çalışan 2 bin 400 çalışana ek olarak 4 bin 500 kişinin sahada görev yapacağını belirterek, “Bu arkadaşlarımız stantlarımıza gelen müşterilerimize ürünleri elletmeden, kendileri eldiven ve maske ile çalışarak poşetlere dolum yapacak, tartacak ve nihai paketi teslim edecekler” dedi.

Geçen yıl Şölen’in ikramlık ürünlerde ciro pazar payının yüzde 35 olduğunu belirten Çoban, “Şölen olarak, çikolatayı bayram ikramlığı olarak pazara katan markayız ve ikramlık ürünlerde pazar lideriyiz. Eskiden fiyat avantajı sebebiyle şeker daha fazla tercih edilirken, bugün Şölen’in kaliteyi ulaşılabilir hale getirmesi sayesinde çikolata bayramlarda daha fazla eve alınan ve hediye olarak götürülen ürün oldu. Bu trendin bundan sonra da artarak devam etmesini bekliyoruz” dedi.

08 May 2021 - 07:45 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Talat orhan - Şölen' e tasfiyem naneli çikulata yapması çok güzel olur dünyada bunu yapan firmalar var benden söylemesi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Mayıs 07:45