Şehitkamil'den öğretmenler gününe özel organizasyon

Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Öğretmenler Arası Temassız Spor Müsabakaları’ isimli organizasyonda öğretmenleri misafir etti.

Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Öğretmenler Arası Temassız Spor Müsabakaları’ isimli organizasyonda öğretmenleri misafir etti.

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle İbrahimli Spor Merkezi’nde düzenlenen Öğretmenler Arası Spor Müsabakaları Sportif Beceri Koordinasyon Parkuru Yarışması ayağında öğretmenler keyifli parkurlarda zamana karşı yarıştı.

Pandemi önlemlerinin üst seviyede tutulduğu organizasyonda yarışmacı öğretmenler, iki farklı kategoride şampiyonluk için yoğun mesai yaptı. Eleme usulü ile gerçekleştirilen çeyrek final, yarı final ve final etaplarının ardından kadınlar kategorisinde birinciliği 01.34.39’luk derecesiyle Elvin Kazcı kazanırken, erkekler kategorisinde zirvenin sahibi 00.45.37’lik derecesiyle Sinan Kadir oldu.

ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYORUM

Etkinliğin ödül töreninde katılımcı öğretmenleri yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaşam boyu spor faaliyetleri konusunda göstermiş oldukları farkındalıktan dolayı yarışmacı öğretmenleri kutladı. Başkan Fadıloğlu, tören esnasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği içinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz spor müsabakalarını bu yıl maalesef koronavirüs ile mücadele kapsamında aldığımız yoğun tedbirler çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Organize ettiğimiz temassız oyunlarda öğretmenlerimiz; parkurlarda bir rakibe karşı değil, süreye karşı yarıştılar. İbrahimli Spor Merkezi’nde birbirinden keyifli anlara sahne olan etkinliğe katılan ve yaşam boyu spor faaliyetlerine katılım konusunda önemli bir farkındalık oluşturan değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha tebrik ediyorum.

23 Kas 2020 - 11:55 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.