Şarklı: Yeni arkadaşlarımın önünü açmak için aday olmadım

Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, yeni arkadaşlarının önünü açmak ve kan değişimi için Başkanlığa yeniden aday olmadığını ifade etti.Türkiye Barol...

Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, yeni arkadaşlarının önünü açmak ve kan değişimi için Başkanlığa yeniden aday olmadığını ifade etti.Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine aday olduğunu kaydeden Şarklı, yeni dönem için şu sözleri dile getirdi:

"Gaziantep Barosunda yeni arkadaşlarımın önünü açmak ve kan değişimini sağlamak adına Baro Başkanlığına aday olmama kararı verdim.

Bundan sonraki süreçte TBB'de değişim ve TBB'de Hukuk-Adalet- Hak mücadelesini sürdürmek için Gaziantep Barosu TBB Delegeligine adayım."

30 Eyl 2020 - 08:15 - Gaziantep Haber

Mahreç  Cihat Öztürk


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.