SANKO Park Türkiye’de bir ilke imza attı

“Gaziantep’in alışveriş merkezi” Sanko Park, yine bir ilke imza attı ve Türkiye’de yerinde aşı uygulaması gerçekleştirilen ilk AVM oldu.

“Gaziantep’in alışveriş merkezi” Sanko Park, yine bir ilke imza attı ve Türkiye’de yerinde aşı uygulaması gerçekleştirilen ilk AVM oldu.

Esas Gayrimenkul’ün yönetimini üstlendiği Sanko Park AVM, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda, "yerinde aşı" istasyonu kabul edildi ve uygulamaya ev sahipliği yaparak sektörde bir ilki gerçekleştirdi.

Perakende sektörü ve AVM’lerin üstlendikleri rol açısından çok önemli olan bu karar sonrası Sanko Park içerisinde belirlenen alanda bakanlık protokolüne uygun olarak aşılama çalışmaları başlatıldı. İlk aşı Sanko Park Genel Müdürü Niyazi Büyükaksu’ya yapıldı.

PROF. DR. HÜSEYİN ALTAŞ

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, konuya ilişkin açıklamasında “AYD çatısı altındaki AVM’ler, Sağlık Müdürlükleri ile görüşerek, Sağlık Bakanlığı ve Sayın Bakan Fahrettin Koca önderliğinde başlatılan Covid-19 aşılama kampanyasına lokasyon göstererek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etmişlerdir” dedi.

Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğünün izni ile Gaziantep Sanko Park AVM’nin, aşı istasyonlarından biri haline geldiğini belirten Prof. Dr. Altaş, “Sırada Van ve ardından diğer kentlerde yine Sağlık Müdürlüklerinin izniyle AVM’lerin aşılama merkezleri olarak da halkımıza hizmet vermelerini arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

NEVZAT YAVAN

Esas Gayrimenkul Varlık Yönetim Lideri Nevzat Yavan ise pandemiye karşı verilen her türlü mücadelede yer aldıklarını anlatarak, “Burda Sağlığınız Esas uygulamamız doğrultusunda, aşılama sürecine katkı sunma amacıyla, AVM’leri sürece dahil ediyoruz” diye konuştu.

Yönetimini gerçekleştirdikleri Sanko Park’ın, Gaziantep’teki aşılama istasyonları arasına katıldığına vurgu yapan Yavan, “Sektörümüz için ilk olma özelliğini taşıyan bu uygulama sayesinde Sanko Park’a gelen Gaziantepliler, AVM içerisindeki aşı istasyonunda aşılarını olabilecek. Sahip olduğumuz emek ve birikimi toplumsal yarar doğrultusunda kullanmaktan mutluluk duyuyoruz. AVM ekiplerimiz ile birlikte, faaliyet gösterdiğimiz şehirlere değer katma konusundaki çabalarımızı sürdürüyoruz.”

17 Haz 2021 - 08:00 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Şaban Güloğlu - Sanko park da aşı yapılması ahaliye kolaylıktır.Sayın Konukoğlu ailesini kutlar başarı ve mutluluklar dilerim Şaban Güloğlu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 08:00
01

Şaban Güloğlu - Sanko park da aşı yapılması ahaliye kolaylıktır.Çok yerinde bir karar.Sayın Konukoğlu ailesini kutlar başarı ve mutluluklar sağlıklı günler dilerim.Şaban Güloğlu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 08:00