Şahinbey'in imkanlarıyla yaşamlarına yön veriyorlar

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’nde Bilgisayar destekli muhasebe kursu eğitimi alan kursiyerler meslek sahibi olmak için düzenlenen eğitime katıldıklarını ifade ettiler.

Şahinbey Belediyesi’nin gençlik merkezlerinde ve sosyal tesislerinde 7’den 70 herkes bilgisayar kursuna gelebiliyor. Özellikle gençler meslek edinme ve gelecekte daha iyi şartlarda çalışabilmek için bilgisayar işletmenliği ve bilgisayarlı muhasebe gibi ücretsiz eğitim verilen kurslara geliyorlar. Şahinbey Belediyesine bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’nde verilen Bilgisayar destekli Muhasebe Kursu’nda, genel muhasebe ve logo programı eğitimleri veriliyor.559 saatten oluşan kurs hafta içi her gün 15 kişilik sınıflarda sabah 08:00-12:20 arasında veriliyor.

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kursiyerlerden Sevgi Uzun, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’ndeki çeşitli kurslardan faydalandığını belirterek, “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde İktisat Bölümü mezunuyum. Bilgisayarlı Muhasebe kursuna geliyorum. Yeni arkadaşlar edindim ve çok güzel bir eğitim alıyoruz. Üç aylık bir eğitim alıyoruz ve düzenli bir şekilde kurslarıma devam ediyorum. Daha önceden de İngilizce kursuna gelmiştim. Bizlere böyle bir tesisi kazandırdığı için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

VERİLEN EĞİTİMDEN MEMNUNUM

Ev hanımı olan Türkan İnceer, tesiste verilen hizmetlerin, beklentisinin çok üstünde olduğunu belirterek “Burayla ilgili bir beklentim yoktu. Ancak, buraya geldikten sonra burada ki kurs bana çok şey kattı. Bilmediğim birçok şeyi öğrendim. Kursta verilen eğitimden oldukça memnunum. Böyle bir tesisi özellikle biz bayanlara kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

MUHASEBE BİLGİMİ GELİŞTİRDİM

Gaziantep Üniversitesi mezunu Medine Fıstıkçı, verilen eğitimden oldukça memnun olduğunu belirterek, “Üç aydır Bilgisayarlı muhasebe kursuna geliyorum. Evde rahat rahat uyumak varken, buradaki ortamı ve eğitimi çok sevdiğimden dolayı sabah erken kalkarak Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’ne geliyorum. Muhasebe ile ilgili hiçbir bilgim yokken, şimdi birçok şeyi öğrendim. Bu alanda kendimi daha da geliştirerek iş hayatına atılmak istiyorum. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na böyle bir tesisi bizlere kazandırdığı için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

22 Oca 2020 - 15:36 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.