Şahinbey kitap fuarında son 2 gün

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 02-10 Ekim tarihleri arasına kadar açık olacak olan “Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”na öğrenciler kitaplara ve yazarların seminerlerine yoğun ilgi gösteriyorlar.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 02-10 Ekim tarihleri arasına kadar açık olacak olan “Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”na öğrenciler kitaplara ve yazarların seminerlerine yoğun ilgi gösteriyorlar.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapılan “Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”na sabahın erken saatlerinde gelen öğrenciler ve vatandaşlar 28 yazarın ve 105 yayınevinin kendilerine sunduğu birbirinden değerli söyleşileri dinleyerek kitaplar alıyor. Sevdikleri yazarlara oldukça yoğun ilgi gösteren vatandaşlar söyleşiden sonra yazarlardan imza alarak onları yakından görebilme imkanına sahip oluyorlar

KAPSAMLI BİR FUAR

“Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”yla kitaplara ve söyleşilere doyduklarını ifade eden vatandaşlar “Şahinbey Belediyesi her zaman olduğu gibi büyük bir projeye daha imza attı. Bizler 105 yayınevinden her yaş grubuna hitap eden kitapları rahatlıkla alabildik. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun çalışmalarından da oldukça memnunuz. Düzenlenen bu fuarın önümüzdeki yıllarda da devam etmesini istiyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin gelişip, bilinçlenmesi için bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor emeği geçen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

09 Eki 2021 - 01:18 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.