Şahinbey kitap fuarına yoğun ilgi sürüyor

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 02-10 Ekim tarihleri arasına kadar açık olacak olan “Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”na kitap severlerin ve öğrencilerin yoğun ilgisi sürüyor.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 02-10 Ekim tarihleri arasına kadar açık olacak olan “Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”na kitap severlerin ve öğrencilerin yoğun ilgisi sürüyor.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 02-10 Ekim tarihleri arasına kadar açık olacak olan “Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”na öğrenciler ve vatandaşlar hergün akın ediyorlar. Ünlü yazarların ve 105 yayınevinin katıldığı Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı’nda kitap severler ve yazarlar her gün bir araya geliyor.

KİTAP FUARIMIZ SİZLERİ BEKLİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kitap severleri “Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”na davet ederek; “Şehrimizde ilk defa bu kadar geniş kapsamlı bir kitap fuarı düzenleniyor. Birbirinden değerli 105 yayınevi ve yazarın katıldığı fuarımızda amacımız, bu şehre yakışır nesillerin yetişmesi amacıyla kitaba yatırım yapmak, okur ile yazarları buluşturmaktı bunu da başardık. Her gün kitap severler ve öğrencilerimiz, “Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı”na akın ediyorlar. Onların bu ilgisi bizleride memnun ediyor” dedi.

06 Ekim Çarşamba günü Şahinbey’de Kitap Günleri Fuarı’nda saat 14:00 da Yazar Melih Tuğtağ ve 17:00’daBekir Develi sevenleri ile biraraya gelerek söyleşi düzenleyecek ve daha sonra kitaplarını imzalayacaklar.

06 Eki 2021 - 17:10 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.