Şahinbey Belediyesi'nin folklor festivaline Madrigal Grubu damgası

Şahinbey Belediyesi’nin 09-11 Eylül tarihleri arasında Şahinbey Parkında düzenlediği 5. Uluslararası Folklor Festivali organizasyonunun Final gecesine Madrigal Grubu damgasını vurdu.

Şahinbey Belediyesi’nin 09-11 Eylül tarihleri arasında Şahinbey Parkında düzenlediği 5. Uluslararası Folklor Festivali organizasyonunun Final gecesine Madrigal Grubu damgasını vurdu.

Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve 10 Ülkenin katıldığı 5. Uluslararası Folklor Festivalinin birinci gününde Kubat ikinci gününde ise Buray sevenleri ile bir araya gelerek hayranlarına unutulmaz gece yaşattılar. Festivalin son gününde ise özellikle gençlerin çok beğendiği alternatif rock müziğinin sevilen grubu Madrigal, sahne aldı. Konsere saatler öncesinden gelen gençler, alanı doldurup, binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettiler.

BU GELENEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Tüm katılımcı ülkelere plaket veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Üç gün süren 5. Uluslararası Folklor Festivalimizi tamamladık. Şehrimize dünyanın dört bir tarafından 10 ülke geldi. Festivalimize katılan tüm ülkelere çok teşekkür ediyorum. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bir Uluslararası Folklor Festivalimizin daha sonuna geldi. Önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımcı ülkeyle devamını sağlayacağız. Yeşil Vadi Millet Bahçemizin içerisinde Kırgız çadırlarını ve otağını Şahinbey’imize getirdik. Tesisimizin açılışını 25 Aralıkta geçekleştireceğiz. Ata binmek isteyen herkese bu imkânı ücretsiz bir şekilde sunacağız. Ata sporlarımızı orada yaşatacağız” diye konuştu

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ NÜFUSUNA SAHİBİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey’in genç bir nüfusa sahip olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: “Türkiye’nin en genç ve en çalışkan nüfusu Şahinbey’de. Türkiye’de en fazla çocuk Şahinbey’de doğarken en fazla evlilik oranı da yine bizim ilçemizde gerçekleşiyor. Şahinbey’li olmaktan gurur duyuyorum” dedi

12 Eyl 2022 - 15:40 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.