Şahinbey Belediyesi konut imarlı arsaları satışa çıkardı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar Mahallelerinde bulunan 18 adet konut imarlı arsayı...

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar Mahallelerinde bulunan 18 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Söz konusu taşınmazların satış ihalesi 27 Ekim 2021 Çarşamba günü Saat 13.30’da Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca yapılacak. İhaleye iştirak edeceklerin, teklif zarflarını istenilen belgelerle birlikte en geç 26 Ekim Salı günü Saat 17.00’ye kadar Yazı İşleri Müdürlüğü’nden kayıt yaptırarak Emlak İstimlak Müdürlüğüne vermeleri ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak.

Detaylı bilgi için Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesine tıklayınız.

15 Eki 2021 - 11:00 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.