Şahinbey Ampute takımı finalde: 4-0

Bitlis’te oynanan Türkiye Kupası karşılaşmalarında Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Trabzon Ortahisar Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 4-0 yenerek fi...

Bitlis’te oynanan Türkiye Kupası karşılaşmalarında Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Trabzon Ortahisar Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 4-0 yenerek finale çıktı.

22-26 Eylül tarihlerinde Bitlis’te oynanmaya başlanan Türkiye Kupası müsabakası ilk maçında, Pendikspor Ampute Futbol Takımı’nı 3-1, ikinci maçında Denizli Ampute Takımını 3-0, 3. maçında ise Trabzon Ortahisar Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 4-0 yenen Şahinbey Ampute Futbol Takımı finale çıkarak kupanın en güçlü adayı oldu. Şahinbey Ampute Takımı’nın oynayacağı final karşılaşması 26 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 12:00 de TRT Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

KUPAYI ŞEHRİMİZE GETİRECEĞİZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, Türkiye Kupası’nda finale çıkan Ampute Futbol Takımı’nı tebrik ederek, “Türkiye Kupası maçlarında 3 önemli karşılaşma oynadık. Sporcularımız üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırdı. Teknik ekibimizi ve futbolcularımı kutluyorum. Gaziantep’imizi ve Şahinbey’imizi en iyi şekilde temsil ettiler. Şimdi sıra final maçında bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak kupayı bir kez daha müzemize getirerek Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na armağan etmek istiyoruz. Final karşılaşması 25 Eylül 2020 Cuma günü saat 10:00 da TRT Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak” dedi.

25 Eyl 2020 - 13:30 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.