Red Bull Sky Tour’un son gösterileri Gaziantep’te

Red Bull Sky Tour kapanış şovu için Gaziantep’e geliyor.

Red Bull Sky Tour kapanış şovu için Gaziantep’e geliyor. Türkiye’de daha önce de gözlerin gökyüzüne çevrilmesini sağlayan Red Bull pilotu Dario Costa, bu kez Teknofest’te hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştireceği benzersiz bir uçuş sergileyecek.

Gaziantep’te düzenlenecek Teknofest’te herkesin gözü gökyüzünde olacak. Red Bull pilotu Dario Costa, Red Bull Sky Tour’un son uçuşlarını 24-26 Eylül’de Gaziantep’te gerçekleştirecek. İtalyan pilot, hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştireceği gösteri uçuşlarıyla Marmaris ve İstanbul’dan sonra Gaziantep’i de ele geçirecek.

“Türkiye’de uçmak her zaman büyük bir keyif”

Dünya Ralli Şampiyonası ve İstanbul Yarı Maratonu’nda Red Bull uçağıyla benzersiz şovlara imza atan İtalyan pilot Dario Costa, “Red Bull Sky Tour’un son uçuşlarını Gaziantep’te yapacağım için çok mutluyum. Umarım bundan önceki uçuşlarda olduğu gibi yine herkese güzel bir gösteri izleteceğim. Türkiye’de uçmak her zaman büyük bir keyif. Her performansım sonrasında oldukça olumlu geri dönüşler alıyorum. Yeni projelerle Türkiye’de yeniden uçmak için de şimdiden heyecanlanıyorum” ifadesini kullandı.

Red Bull Sky Tour nedir?

Geçen sene 4. Red Bull Uçuş Günü ve Teknofest’te Red Bull uçağı ile benzersiz şovlara imza atan Red Bull pilotu Dario Costa, bu kez Red Bull Sky Tour kapsamında yaptığı uçuşlarla Türkiye’yi ele geçirdi. Bu sene ilk olarak Dünya Ralli Şampiyonası’nın Türkiye ayağının açılışında nefes kesici bir gösteri yapan İtalyan pilot Costa, sonrasında İstanbul’da herkesin gözünü gökyüzüne çevirmesini sağlamıştı. Red Bull pilotu Dario Costa en son olarak da Gaziantep’te nefes kesici gösteri uçuşları gerçekleştirecek.

23 Eyl 2020 - 13:27 - Gaziantepspor

Mahreç  Cihat Öztürk


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.