Rahşan Ecevit vefat etti

Eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Eski Başbakan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 97 yaşında vefat etti.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Demokratik Sol Parti (DSP) kurucusu ve eski Başbakan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit, bu akşam saat 21.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Eski DSP milletvekili Emrehan Halıcı da haberi doğruladı. 26 Aralık 2019’da hastaneye kaldırılan Ecevit’in çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği belirtildi.

18 Oca 2020 - 08:14 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.