Öztürk Yılmaz Gaziantep’e geldi

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Gaziantep’te büyük ilgi gördü.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Y ı lmaz, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Gaziantep’te büyük ilgi gördü. Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Y ı lmaz, eşi Özay Y ı lmaz’la birlikte bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Yenilik Partisi İl Başkanı Kazım Ateş’le birlikte esnafı gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz yoğun ilgi gördü. Esnafın sorunlarını dinleyen Y ı lmaz, çözüm önerilerini anlattı. Vatandaşlarla da sohbet eden Y ı lmaz daha sonra Yenilik Partisi Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

29 Eyl 2021 - 08:27 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.