Oyuncularım özür dilemeli

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Oyuncularımın da taraftarlarımızdan özür dilemesi gerektiğine inanıyorum.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Oyuncularımın da taraftarlarımızdan özür dilemesi gerektiğine inanıyorum. Daha fazla mücadele etmeleri ve yüreklerini ortaya koymaları gerekiyor” dedi.

Kırmızı siyahlı takımda Trabzonspor maçından alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Son üç haftada sadece 1 puan çıkarabilen Gaziantep FK, tekrar düşüşe geçti. Deplasmanda oynadıkları ve 4-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçında çok iyi mücadele edemediklerinin altını çizen Rumen teknik adam, “Kaliteli oyunculara sahip Trabzonspor karşısında 2-1, 3-1 sonrada -1 olunca bizim için gerçekten çok zor oldu. İlk 11'den 4-5 oyuncumuz eksikti. Süper Lig'e yeni yükselmiş bir takım için 4-5 oyuncunun eksik olması zor bir durum. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Oyuncularımın da taraftarlarımızdan özür dilemesi gerektiğine inanıyorum. Daha fazla mücadele etmeleri ve yüreklerini ortaya koymaları gerekiyor” dedi.

BÖYLE HAKEMLERİ BENDE İSTERİM

Rumen teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü; “Rakip takım oyuncusu bizim Jefferson şut çektiğinde kafasını, vücudunu topun önüne attı. Ama Sosa şut çektiğinde bizim futbolcularımızdan kimse topun önüne vücudunu koymadı. Futbolda bir şeyler feda etmezsen hiçbir şey kazanamazsın. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Galibiyeti hak ettiler. Ben de evimde oynadığım zaman böyle bir hakem isterim. Trabzonspor'a karşı yardım ettiklerini söylemiyorum. Oyuna müdahalede bulunmadı ama oyunu yöneteceği yönü biliyordu"

21 Eki 2019 - 20:33 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.