OSB Başkanı Cengiz Şimşek: Göreve Hazırız

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Cengiz Şimşek, “Depremin yaralarını sarmak için Sayın Valimiz Davut Gül’ün direktifleriyle üzerimize düşen her türlü göreve hazırız” dedi.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Cengiz Şimşek, “Depremin yaralarını sarmak için Sayın Valimiz Davut Gül’ün direktifleriyle üzerimize düşen her türlü göreve hazırız” dedi.

BÖLGE İNSANININ YANINDAYIZ

Elazığ’ın Sivrice ilçesi merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileyen OSB Başkanı Cengiz Şimşek, “Ülke olarak hepimizin başı sağ olsun. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak, depremin meydana geldiği bölgedeki tüm vatandaşlarımızın, iş dünyasının, esnafın, tüccarın yanındayız. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ve depremin yol açtığı yaraların sarılması için de Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül’ün direktifleriyle üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

YARALARI BİRLİKTE SARALIM

OSB Başkanı Şimşek, açıklamasında şunları söyledi: “Depremler, yeryüzündeki en büyük felaketler arasındadır. Elazığ’da meydana gelen depremde 29 vatandaşımızı kaybettik. Binin üzerinde yaralımız var. Deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Devletimizin kurumları, deprem anından itibaren koordinasyon halinde, gerekli adımları atmaktadır. Depremin yol açtığı yaraların daha kısa sürede sarılması için Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak, maddi ve manevi açıdan bize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Ülke olarak birlikte hareket ederek böylesine zor günleri daha kısa zamanda atlatırız.”

26 Oca 2020 - 07:22 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.