Önceliğimiz eğitim

Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı başkan ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı başkan ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Gül kapısının toplumun bütün kesimlerine açık olduğunu ifade etti.

Kısa adı MAREV olan Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkan ve üyeleriyle Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya Gaziantep’te göreve yeni başlayan Vali Davut Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MAREV Başkanı Abdülkerim Arslan önceliklerinin eğitim olduğunu, vakıf olarak eğitimi önemsediklerini ve üniversiteye giden öğrencilere eğitim bursu verdiklerini ifade ederek “Mardinli sanayici ve iş adamları olarak yaşadığımız kenttin gelişmesi ve kalkınması için üzerimize düşenleri yapıyoruz. Ülkemize katma değer üreterek ekonomiye önemli katkılar sağlıyoruz. Vakfımızın en büyük önceliği nitelikli insan iş gücü yetiştirilmesine katkı sağlamak olup bunun için vakfımızın belirlediği kriterleri taşıyan ve doğum yeri neresi olursa olsun başarılı öğrencilere destek olmaktır.

Diğer taraftan ortaokul ve lise seviyelerinde ki öğrencilerimize ücretsiz etüt hizmetlerimiz devam etmektedir. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın arttırılması için yılın belli dönemlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza çeşitli gıda yardımlarımız sürmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi. Vali Davut Gül’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplumun bütün kesimleriyle iş birliği içerisinde daha güzel bir Gaziantep için el birliğiyle çalışacaklarını ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

11 Ara 2018 - 10:17 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.