Olcay Şahan’da sona yaklaşıldı

Bu sezon ilk defa Süper Lig'de mücadele edecek olan ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Gazişehir Gaziantep, Trabzonspor ile yollarını ayıran Olcay Şahan'ı transfer etmek için gün sayıyor.

Trabzonspor ile bağlarını koparan tecrübeli futbolcu Olcay Şahan, Kırmızı-Siyahlı takım ile büyük oranda el sıkıştı.

Karadeniz temsilcisi ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi boşta olan 32 yaşında ki futbolcu ile pazarlıklar devam ediyor. Olcay Şahan'ın menajerine Gazişehir Gaziantep'in verebileceği rakamın önerildiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Gazişehir Gaziantep ile Olcay Şahan arasında para konusunda arz ve talep edilen rakamların birbirine yakın olduğu kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun bu transferi istediği, ayrıca Gazişehir Gaziantep Teknik direktörü Marius Sumudica'nın da takımda görmek istediği yıldız oyuncu ile anlaşma sağlanır ise imzanın ardından tecrübeli futbolcu hafta içinde takıma katılacak.

GÖRÜŞME İSTANBUL’DA OLACAK

Transfer görüşmelerinin detaylarını görüşmek üzere Almanya'da bulunan menajeri Osman Şahan İstanbul'a geldiği iddia ediliyor. Önümüzdeki günlerde detayları görüşmek üzere Gazişehir'li yöneticiler ile bir araya gelmesi bekleniyor.

10 Tem 2019 - 21:54 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.