Nihat Özdemir'den Son Dakika açıklamalar gelmeye devam ediyor

Futbol Federasyonu Başkanı olan Nihat Özdemir, son dönemlerde yaşanan olaylar nedeni ile geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu. Koronavirüs nedeni...

Futbol Federasyonu Başkanı olan Nihat Özdemir, son dönemlerde yaşanan olaylar nedeni ile geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu. Koronavirüs nedeni ile ülke genelinde alınmış olan önlemlerden kaynaklı olarak maçların yapılamayacağı yönünde ortak karar alındığını belitti. Yapılan bu açıklamanın geç bir açıklama olduğu belirtiliyor.

Koronavirisün ilk çıktığı kasım 2019 tarihinden beri ilk kez böyle bir karar alındığı fark ediliyor. En önemli sorun ise, oynanmayan her maçın bir mağlubiyet olarak sayılacağı açıklandı. Koronavirüs sonrasında iptal edilen maçların son dönemlerde sıkıntı yaratması nedeniyle Milosbet Bahis işlemlerinde de sıkıntılar olmaya başladı.

Erzurumspor Başkanı Üneş'ten Mağlubiyet Karşıtı Açıklamalar

Geçtiğimiz günlerde yapılan son dakika açıklamaları ile beraber Erzurumspor teknik direktörü Üneş tarafından sert tepkiler verilmeye başlandı. Koronavirüs nedeni ile yapılmayan maçların, mağlubiyet olarak sayılacağı açıklanmıştı. Bu durum başta Erzurumspor olmak üzere diğer futbol takımlarını da rahatsız etmişe benziyor. Bu kötü salgının devam etmesinden dolayı Milosbet yatırımcıları artık yatırımlarını farklı sitelere yapacakları yönünde açıklamalarda bulunmaya devam ediyorlar.

Futbol Federasyonunun vermiş olduğu karar birçok tarafça eleştiriliyor. Özellikle alınmış olunan bu kararın tamamen geç alınmış bir karar olmasından dolayı değişiklik yapılması gerektiği yönünde teklifler yapılmaya devam ediliyor. Yapılan tekliflerde en azından yapılamayan maçların mağlubiyetten sayılmaması için isteklere bulunuyor. Fakat yapılmış olunan açıklamanın ve alınmış olunan kararların kolay kolay değişmeyeceği yönünde işaretler verilmeye devam ediyor.

Nihat Özdemir'e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Nihat Özdemir tarafından yapılan, oynanmayan maçları mağlubiyet olarak sayma kararı, Erzurumspor'u resmen ayaklandırdı. Trabzonspor ile yapılan maç sırasında yenilerek sahlardan ayrılan Erzurumspor için bu açıklama resmen ikinci bir darbe oldu. Giderek kötü bir duruma giren salgının ikinci dalgası, mevcut durumun daha karışık bir hal almasına neden oluyor. Erzurumspor tarafından yapılan son dakika açıklamalar nedeniyle mevcut durum Milosbet Giriş oynamış olan kişilerin hayal kırıklığına uğramalarına neden oluyor.

Koronavirüün Erzurumspor'a Olan Darbesi Ağır Oldu

Koronavirüs nedeni ile Nihat Özdemir tarafından önlemlerin alındığı açıklanmıştı. Fakat önlemlerden çok alınan önlemlerin sonuçları sorun teşkil ediyor. Oynanmayan her maçın mağlubiyet olarak kabul edilecek olması başta Erzurumspor olmak üzere diğer tüm futbol takımları için büyük bir problem kaynağı. Yıllardır süregelen bu virüs için alınan bu önlemlerin neden yılın ilk çeyreğinde alınmamış olması yönünde tepkiler gelmeye devam ediyor. Üneş, önlemlerin alınacak olduğu yönünde bildiri yayımlanmış olsaydı farklı bir plan kurabilecekleri yönünde açıklama yaptı. Bu durumun adil olmadığı üzerinde durdu.

Üneş'ten Penaltı Tepkisi

Trabzonspor maçında 1-0 mağlup edilen Erzurumspor'dan hakeme tepkiler gelmeye devam ediyor. Maç sırasında oluşan penaltının kabul edilmemiş olması yönünde eleştiriler yapılıyor. Penaltı olan pozisyonun sayılmamış olmasının adil olmadığı ve oyunun tamamen yanlış yönetilmiş olmasından dolayı kaybedildiği yönünde açıklamalar yapılıyor. Üneş tarafından yapılan açıklamalarda, pozisyonun tamamen penaltı olduğu fakat bu durumun hakem tarafından göz ardı edildiğine değinildi.

Erzurumspor Haksız Rekabete Karşı

Üneş, yaptığı açıklamalarda alınmış olunan kararların haksız rekabet ortamı oluşturmuş olduğuna değindi. Spor takımlarını tamamının eşit şartlarda mücadele etmesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulunarak, alınmış olunan bu kararın Türk Futbolu için büyük bir hezimet olduğunu söyledi. Ardından yapmış olduğu açıklamalarda penaltı konusuna tekrardan değinerek, Galatasaray maçında İbrahim'e yapılanın ne olduğu sorusunu yöneltti. Üneş, durumun özetini tamamen İbrahim üzerinden örnek göstererek açıkladı ve durumun tamamen haksızlık oluğunu ve utanç duyulması gerektiğini belitti.

23 Kas 2020 - 14:07 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.