Ne aldatan olduk, ne aldanan olduk

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Memleket işi, gönül işidir, gönüller kazanma işidir. Daha fazla gönül kazanmak için durmadan çalışacağız” dedi.

Tüm gününü ilçe genelinde ziyaretler gerçekleştirerek değerlendiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Memleket işi, gönül işidir, gönüller kazanma işidir. Daha fazla gönül kazanmak için durmadan çalışacağız” dedi.

Her fırsatta gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın sorun, talep, görüşlerini dinleyen, yapılan ve yapılacak projeleri anlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı ziyaretlerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Tüm gün ilçenin farklı noktalarında bulunan mahalleleri ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yüzlerce kişinin oluşturduğu topluluklara hitap eden konuşmalar yapıyor. Gösterilen ilginin kendilerini çok memnun ve mutlu ettiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu, daha fazla gönül kazanmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu; son olarak Boyno, 8 Şubat, Burak, Göllüce, Karacaahmet ve Dülükbaba Mahallesi sakinleriyle buluştu.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Milletin efendiliğine değil, hizmetkarlığına talip olduklarını söylen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ne aldanan olduklarını ne de aldatan olduklarını vurguladı. Son 17 yılda elde edilen kazanımlara işaret eden Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“Evvel Allah, sonra da milletimizin desteğiyle 10 yıldır halkımıza hizmet etme imkanı bulduk. Ne aldatan olduk, ne aldanan olduk. Millete efendiliğe değil, hizmetkarlığa talip olduk. Bizim ayrımız gayrımız yok. Nereden nereye. 17 yıl önce neredeydik, şimdi neredeyiz. Bizim için her vatandaşımız birinci sınıf vatandaştır. Her vatandaşımız her hizmetin en iyisine layıktır. Bizim derdimiz halkımızın sorunlarını çözmek. Çok şükür bu manada ekip arkadaşlarımızla elimizden geleni sonuna kadar yerine getirdik. İnşallah yeni dönemde de hizmetleri kaldığı yerden daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Bunun için çok çalışmamız lazım. Siyaset millete hizmet için yapılır.

Biz halkımızın hayat standardını daha ileriye götürmek için çalışıyoruz. Elimizdeki imkanları tüm mahallelerimiz arasında eşit şekilde paylaştırarak hizmet ediyoruz. Bizim üzerinde durduğumuz en önemli şey; hakkaniyetle hükmetmek, eşit hizmet ilkesinden şaşmamak. Durmak yok, yola devam. Memleket işi, gönül işidir, gönüller kazanma işidir. Daha fazla gönül kazanmak için durmadan çalışacağız.”

25 Mar 2019 - 16:30 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

murat - bir an önce gidin dediginiz gibi aldanan olmadınız aldatan oldunuz. pazar günü inşallah kurtulacagız sizden.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 16:30
02

Ahmet - Şükür ikisinde oldunuz buna cümle alem şahit olduk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 16:30
01

Burak Yılmaz - Aldanan olmadığın kesinde, mucurdan yol yaparak bunuda icraat gibi anlatarak çok aldatıgın oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 16:30