Naksan’da yükseliş devam ediyor

Türkiye Sanayisinin öncü kuruluşlarından birisi olan Naksan Plastik A.Ş.’nin İSO 500 ve TİM 1000 sıralamasındaki yükselişi sürüyor. Ambalaj sektörünü...

Türkiye Sanayisinin öncü kuruluşlarından birisi olan Naksan Plastik A.Ş.’nin İSO 500 ve TİM 1000 sıralamasındaki yükselişi sürüyor.

Ambalaj sektörünün lideri Naksan Plastik, sahip olduğu üretim kapasitesi ve dünya standartlarındaki modern tesisleri ile sanayisinin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

İstanbul Sanayi Odası tarafından kamu ve özel sektördeki sanayi işletmelerine yönelik olarak 2018 yılı üretimden net satışlar baz alınarak düzenlenen “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu” raporunda, Naksan Plastik A.Ş. 40 basamak birden yükselerek 190’ıncı sırada yer alarak önemli bir başarıya da imza attı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen “2018 Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçı Firması” araştırmasında, Naksan Plastik 55 basamak birden yükselerek 300. sırada yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, "Naksan Plastik olarak Avrupa'nın en büyük ve en teknolojik entegre plastik tesisinden birine sahibiz. Güçlü sermaye yapısı, tecrübeli ve dinamik çalışanları, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile kendi sektörünün öncü firması olan Naksan, müşterilerine en üst seviyede sürdürülebilir hizmet sağlayarak rekabetin çok yoğun yaşandığı fleksibıl ambalaj sektöründe fark yaratmaya devam edecektir. Şirket TMSF'ye devredildiği günden beri tekrar sıçrama yaparak gücüne güç katmıştır. İSO 500’deki 40 basamaklık yükselişimiz ve TİM 1000’deki 55 basamaklık yükselişimiz bunun göstergesidir” ifadelerini kullandı.

19 Haz 2019 - 14:59 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.