MMT Amerikan Hastanesinden dev yatırım

Türkiye’nin ilk özel hastanesi Özel MMT Amerikan Hastanesi, bölgedeki sağlık yatırımlarına devam ediyor.

Türkiye’nin ilk özel hastanesi Özel MMT Amerikan Hastanesi, bölgedeki sağlık yatırımlarına devam ediyor. Köklü geçmişi ile Gaziantep’te sağlık hizmeti veren Özel MMT Amerikan Hastanesi, 2’nci şubesini Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde hizmete açtı.

Son yıllarda sağlık alanında yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Özel MMT Amerikan Hastanesi, bölgeye sağlık hizmeti götürmeye devam ediyor. Gaziantep’in ardından 11 bin metrekare kapalı alanı ile Hatay’ın en büyük hastanelerinden birisini hizmete açan MMT Taşdelen Şirketler Grubu Sağlık Koordinatörü Op. Dr. Cezmi Ük, Hatay ve Reyhanlı’ya böyle dev bir hastaneyi kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Genel Koordinatör Op. Dr. Cezmi Ük, “Her şeyden önce Gaziantep halkına çok teşekkür eder minnetlerimizi sunarız. Bizlere göstermiş oldukları güven ve destek sayesinde bugün şubeleşmenin ilk adımını attık” dedi.

75 YATAK KAPASİTELİ

Kapalı alanı ile Hatay’ın en büyük, Reyhanlı’nın ise ilk özel hastanesi olduğuna dikkat çeken MMT Taşdelen Şirketler Grubu Sağlık Koordinatörü Op. Dr. Cezmi Ük, “142 yıllık tarihi ile Türkiye’deki özel hastanelerin öncülüğünü yapan Özel MMT Amerikan Hastanesi olarak, Gaziantep’in yanı sıra bölgede yer alan Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa gibi birçok Büyükşehir’e hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Özel MMT Amerikan hastanesi olarak, köklü tarihimiz ve alanında seçkin hekim kadromuz ile Gaziantep başta olmak üzere Güneydoğu Bölgesinde verdiğimiz hizmet ile fark yaratıyoruz. 11 bin m2 kapalı alanı ile Hatay’ın en büyük hastanelerinden birisi olan Özel MMT Reyhanlı Amerikan Hastanesi yenilenen hekim ve personel kadrosu ile bölge halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Teknolojik altyapısı, 29’u Yoğun Bakım Ünitesi olmak üzere 75 yatak kapasitesi ile Hatay ve Reyhanlı halkına hizmet eden Özel MMT Reyhanlı Amerikan Hastanesi’nin ve MMT Şirketler Grubu’nun bölgeye yatırımları önümüzdeki süreçte de devam edecektir” dedi.

11 Eki 2021 - 11:00 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.