Medical Park’ta Hemşireler Günü kutlandı

2008 yılından bu yana başta Gaziantep olmak üzere, bölge halkı ile birlikte uluslararası misafirlere 7/24 hizmet veren Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimi Ramazan Bayramı nedeni ile 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü erkenkutladı.

20 0 8 yılından bu yana başta Gaziantep olmak üzere , bölge halkı ile birlikte uluslararası misafirlere 7/24 hizmet veren Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimi Ramazan Bayramı nedeni ile 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü erken kutladı.

Genel Koordinatör Hayrullah Kubba , Medical Park Gaziantep Hastanesi Başhemşiresi Sema Serpil Kılıç’a tüm hemşireler adına teşekkür ederek , çiçek takdiminde bulundu. Ayrıca üst düzey yönetim tarafından da ‘kanatsız melekler’ olarak bilinen tüm hemşirelere , kişiye özel hediyelerle birlikte , Genel koordinatör Kubba’nın adına imzalanmış tebrik kartı iletildi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba , Hemşireler Günü sebebi ile yaptığı açıklamada, ‘’Herkes İçin Sağlık” Prensibi ile Halka Hizmeti Görev Edinmiş Değerli Hemşirelerimiz, İnsanların mutluluğu için görevini ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu “Kanatsız Meleklerimiz”… Pandemi döneminde sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin “12 Mayıs Hemşireler Gününü” kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.’’ Dedi.

10 May 2021 - 16:56 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.