Marmara Bölgesinde Görülmesi Gereken Yerler

Kısa ve keyifli bir geziye çıkmak istiyorsanız rotanızı gönül rahatlığı ile Marmara bölgesine çevirebilirsiniz. Bu bölgede görülmeye değer şahane yerl...

Kısa ve keyifli bir geziye çıkmak istiyorsanız rotanızı gönül rahatlığı ile Marmara bölgesine çevirebilirsiniz. Bu bölgede görülmeye değer şahane yerler olduğunu belirtelim. Elbette size muhteşem bir gezi keyfi yaşatacak olan yerler saymakla bitmez. Ancak yine de bazı önerilerde bulunmak isteriz.

o Bursa – Uludağ

Özellikle kış mevsiminde yoğun hayatın koşturmacasına kısa bir ara vermek isterseniz rotanızı hemen Uludağ’a çevirin. Muazzam manzaraları ve kayak yapma şansı sunuyor olmasıyla özellikle İstanbul’da yaşayanların uğrak mekanlarından biri haline gelen Uludağ’da doğa ile baş başa zaman geçirme şansınız da olacaktır.

o Manyas Gölü – Balıkesir

Marmara ve güzel yerler dendiğinde akla ilk gelenlerden biri de Manyas Gölü oluyor. Balıkesir sınırla rı içerisinde yer alan bu gölün ülkemizin kuş cenneti olarak anıldığını belirtelim. Nedeni ise bu bölgede 200’den fazla kuş türünün yaşıyor olmasıdır. Eşsiz güzellikte olan gölde tekne kiralayarak şahane bir gezinti de yapabilirsiniz.

o Cunda Adası – Balıkesir

Hazır Balıkesir sınırları içerisindeyken mutlaka Cunda Adası’na da uğrayın. Ayvalık’ın en popüler yerlerinden biri olan bu adada keyifli gezintiler yapabilir ve sakin bir atmosferde zaman geçirmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Bu arada Cunda Adası yaz mevsiminde turistlerin akınına uğruyor. Diğer mevsimlerde ise son derece sakin bir atmosfere sahiptir.

o Kaz Dağları – Çanakkale

Bambaşka bir ormana sahip olması ve tertemiz havası ile Kaz Dağları mutlaka görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Üstelik İstanbul’da yaşayanlar İstanbul araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak bu bölgeye kolaylıkla ulaşabilir. Kamp yapmak isteyenlerin ya da doğa yürüyüşüne çıkmayı hedefleyenlerin öncelikli tercihi olan Kaz Dağları’nda geçirdiğiniz her dakikadan büyük keyif alacaksınız. Nereye baksanız sizi muhteşem manzaralar karşılayacak.

Marmara’da Gezi Programını Araç Kiralayarak Taçlandırın!

Gezi için ayırdığınız zamanı yolda harcamak istemiyorsanız siz de araç kiralayabilirsiniz. Uygun fiyatla bakımı kısa zaman önce yapılmış bir aracı kiralamak için de Otokirala.com adresine tıklayabilirsiniz. Geniş araç filosu, güvenilir bir hizmet sunması ile ön plana çıkan Otokirala.com üzerinden basit bir fiyat araştırması da yapabilirsiniz. Artık keyifli bir geziye çıkmak için planınız hazır. Geriye sadece harekete geçmek kaldı!

20 Haz 2021 - 08:16 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.