M1 Gaziantep AVM kapılarını açtı

M1 Gaziantep AVM 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Gaziantep’te sokağa çıkma kısıtlamalarının olmadığı günlerde 11:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı.

M1 Gaziantep AVM 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Gaziantep’te sokağa çıkma kısıtlamalarının olmadığı günlerde 11 :00 – 19:00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı .

11 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00’de kapılarını ziyaretçilerine açan M1 Gaziantep AVM’de Sağlık Bakanlığıve Bilim Kurulu’nun Salgınla Mücadele Önlemleri kapsamında aldığı kararlar en ince detayına kadar titizlikle uygulanıyor. Bu çerçevede öncelikle Bakanlığın almış olduğu karar gereği; Çocuk Oyun Alanları, Sinema Salonları, Restoranlar ve Kafeler bir süre daha kapalı kalacak.

“ Hepsi Sağlığınız İçin ” ilkesinden hareketle tüm önlemler alın dı .

M1 Gaziantep AVM’de ziyaretçilerin ve mağaza çalışanlarının sağlığını korumak amacıyla “Salgın Önleme”çerçevesinde belirlenen AVM girişinde ateş ölçümü, maske kullanımı, yaş kısıtlamaları, fiziksel mesafenin korunması başta olmak üzere Sağlık Bakanlığı ve tüm resmi makamların yayınlamış olduğu 14 kural titizlikle ve istisnasız olarak uygulanıyor. Salgın ile mücadelede en önemli kural olan sosyal mesafeyi korumak amacıyla bu dönemde AVM genel alanları ve hizmete açılacak olan tüm mağazalarda ‘Kısıtlı Sayıda Ziyaretçi’ uygulaması gerçekleştiriliyor.

M1 Gaziantep AVM geniş, ferah yapısı ve sürekli taze ve temiz hava ile çalışan havalandırma sistemleriyle ziyaretçileri n e büyük bir avantaj sağlıyor .

M1 Adana AVM Müdürü Sait Can Gizir , 11 Mayıs’ t a yeniden Gazianteplilere kapılarını aça n Alışveriş Merkezi’nde Salgın’ın ciddiyetini ve bu hassas dönemde öncelikle halkı n sağlığını korumanın farkındalığı ile hizmet ver diklerini belirtti .

Sait Can Gizir: “Tedbirleri desteklemek ve yetkililerin ‘evde kal’ uyarılarına katkıda bulunmak amacıyla ziyaretçilerimizle geçici bir süre ayrı kaldık. Sağlıkla bir arada olmak için her türlü hijyen önlemini aldık. Mağazalarımızı ve tüm alanlarımızı sosyal mesafe kuralına göre düzenledik. Tedbirleri elden bırakmıyoruz çünkü bundan sonra aramıza hiç ayrılık girmesin istiyoruz. Kapı girişlerimizdeziyaretçilerimizin cihazlar ile ateşleri ölçülerek içeri girişleri sağlanıyor. Girişlerde ve belirlenen alanlarda dezenfekteüniteleri bulunuyor ve ATM’ler de sürekli dezenfekte ediliyor” dedi.

11 May 2020 - 13:25 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.