Korona virüs vaka verileri açıklandı

Türkiye 1.412 yeni koronavirüs vakası ve 65 yeni ölüm raporladı. Toplam vaka: 315.845 Toplam ölüm: 8.062 Bugün 115.523 test yapıldı.

28 Eyl 2020 - 19:19 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Erhan - gecen sene de hergün insan ölüyordu kimsenin ne öldüğünü bilmiyordu ecelin den ölenlere de koruna damgası vuruyorlar çünkü dünya sağlık örgütün de para alıyorlar ve üstelik koruna den birşey yok yani vsr da yok ama Media nin anlattıkları gibi değil sadece insanları panikge sokup aşı olsunlar ve insanları çip le kontrol etmek zamanın da bil gatesin istediğini şimdi uyguluyorlar ve bütün dünya bil gate yalakalık yapıp çanak yalamak yazıklar olsun tüm doktorlara ve bilim adamlarıa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 19:19