Konukoğlu’na teşekkür plaketi

Gazişehir Gaziantep’in yeni kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, Efsane Başkan Adil Sani Konukoğlu’na emeklerinden dolayı maçın devre arasında teşekkür plaketi takdim etti.

Geçtiğimiz hafta görevini Mehmet Büyükekşi’ye devreden Adil Sani Konukoğlu’na bu güne kadar kulübe vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür edildi. Yeni Kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi Beşiktaş maçının devre arasında Konukoğlu’na plaket verdi.

“BENİ 3 PUANLA UĞURLADINIZ”

Efsane başkan Adil Sani Konukoğlu maçtan sonra yaptığı açıklamasında ise “Teşekkürler.. Bugün beni üç puan ile uğurladığınız için başta Şumudica hocam olmak üzere bütün futbolculara teknik heyet sevgili taraftarlarımıza Mehmet Büyükekşi başkanıma ve yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

14 Eyl 2019 - 22:51 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.