Konukoğlu: Takımın her zaman yanında olacağım

Başkanlık görevini Mehmet Büyükekşi’ye devreden Adil Sani Konukoğlu, iki yıllık süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Konukoğlu konuşmasında, “Ben öncelikle bugüne kadar bize vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederim. Yönetimim adına teşekkür ederim. Bugün itibariyle görevi bırakmış durumdayız. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızı başta Mehmet başkanımız olmak üzere hepsini teker teker kutluyorum. 4x4 bir bayrak yarışı. İki yıl görevde biz kaldık. Hiç bir zaman unutmayalım ki bu takım şehrimizin takımı. Bizim yönetimi bırakmış olmamız demek bu takımı bıraktığımız demek değildir. Asıl biz fanatik taraftarlar olarak bu takımımızın yanında olacağız. Ayrıca Gaziantep halkını bütün taraftarlarımıza bizi yağmur, çamur, kış, üzücü ve tatlı günler demeden her zaman yanımızda olan 2 yıl içerisinde bize destek veren bütün sponsorlaramıza bütün arkadaşlarımıza görev alan bütün teknik heyetlerimize, futbolcularımıza kulüpteki çalışan bütün arkadaşlarımıza her konuda sahada statta çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Mehmet bey ve ekibine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Beşiktaş maçında da inşallah 3 puan bizim olacak. Benim en büyük temennim bu” dedi.

12 Eyl 2019 - 23:54 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.