KOBİ'lerde dijital dönüşüm atağı

Sistem Global Danışmanlık Gaziantep ve Çukurova Bölge Yöneticisi Erol Çember, KOBİ'lerin ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlayabilmelerinin yolunun dijital dönüşümden geçtiğini belirtti.

Sistem Global Danışmanlık ve Proente işbirliği ile KOBİ'lere dijital dönüşüm desteği verilecek.

Sistem Global Danışmanlık Gaziantep ve Çukurova Bölge Yöneticisi Erol Çember, KOBİ'lerin ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlayabilmelerinin yolunun dijital dönüşümden geçtiğini belirterek, " Sistem Global Danışmanlık olarak Proente ile yaptığımız işbirliği ile Prowmes isimli yerli yazılım ve donanım ürünü ile KOBİ’lerin tüm endüstriyel süreçlerinin dijitalleşmesini sağlamayı planlıyoruz" dedi.

YERLİ VE MİLLİ YAZILIM

Firmalar rekabette avantaj elde edebilmek için dijital dönüşümü gündemlerine alırken, Sistem Global, kuruluşundan bu yana desteklediği ve danışmanlığını yaptığı Proente ile KOBİ’lerin dijitalleşmesinin önünü açacak. Prowmes isimli yerli ve milli yazılım ve donanım ürünü ile KOBİ’ler dijitalleşme yolunda atacağı adımları eksiksiz şekilde yerine getirebilecek. Bu ürün ile makinaların takip edilmesi ve uzaktan yönetilmesi, operatörlerin veriminin ölçülmesi, kalite kontrol süreçlerinin verimliliğini artırma, üretim planlarının canlı takip edilmesi gibi birçok çıktı elde edilecek.

SONUÇ ODAKLI ÇÖZÜM

Sistem Global Danışmanlık Gaziantep ve Çukurova Bölge Yöneticisi Erol Çember, KOBİ'lerin dijital dönüşümünde yeni bir dönemi başlattıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Teknoloji ile gelen değişimi bütün KOBİ’lerin iliklerine kadar anlaması gerekiyor. Sadece İstanbul değil, Anadolu’daki işletmelerin de dijital dönüşüm çağrısına kulak vereceklerine inanıyoruz. Bunun için Sistem Global Danışmanlık’ın 200 kişiye yakın nitelikli çalışan ordusu ve Proente’nin geliştirdiği Prowmes ile yerli ve milli yazılımı sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Yüzde 100 yerli bir ürün ile sonuç odaklı bir çözüm sunuyoruz. Üstelik bu hizmeti uluslararası rakiplere göre çok daha uygun maliyetlerde, çok daha bizden bir dil ve değerler üreterek KOBİ’lere sunuyoruz. Sistem Global Danışmanlık, hem sorunu, hem de çözümü gerçek ve net algılayarak ortaya bir çözüm önerisi koydu. KOBİ’lerin sorunlarını biliyoruz. Çünkü biz de büyüyen ve uluslararası rekabet eden bir KOBİ’yiz. Bu kapsamda doğru bir iş ortağı ile yola çıktığımızı düşünüyoruz. KOBİ’lerin ayağına kadar götüreceğimiz uçtan uca otomasyon ile üretim yapan işletmelerin temel eksikliklerini gidereceğiz” diye konuştu.

27 Ağu 2018 - 08:30 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.