Kılıçdaroğlu’na yerel basın dosyası verildi

CHP’li Belediyeler Çalıştayı için Gaziantep’te olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP’li Belediyeler Çalıştayı için Gaziantep’te olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, soruları yanıtladı. Programın ardından Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, Kılıçdaroğlu’na yerel basın dosyası hediye etti.

“Yerel Basın Sohbeti” adlı toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve GGC Başkanı İbrahim Ay, yerel basın mensupları, GGC yönetim kurulu ve üyeleri, Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar katıldı.

Toplantının sunum konuşmasını yapan GGC Başkanı İbrahim Ay, “Kemal Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarını kentimizde ağırladığımız için mutluyuz. Ben Gaziantep basını adına kendisine hoş geldiniz diyorum. Kentimiz yerel basınının bilinen sorun ve taleplerini uzun uzadıya anlatıp zaman almamak adına, hazırladığımız bu dosyayı kendilerine sunuyor ve sözü Kemal Kılıçdaroğlu’na bırakıyorum” dedi.

Sunumunun ardından kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Siyasetçiye daha fazla söz hakkı veren Cemiyet Başkanıma teşekkür ediyorum. Sorular bitene kadar buradayım” diyerek, basın mensuplarının bütün sorularını yanıtladı.

21 Haz 2021 - 04:59 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.