Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmine yoğun ilgi

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de büyük ilgi ile izlenmeye devam ediyor.

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de büyük ilgi ile izlenmeye devam ediyor.

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Milli eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile okullardan gelen öğrenciler bir AVM’nin sinema salonlarında Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmini izledi. Vali Davut Gül, protokol üyeleri ile birlikte film gösterimine katılarak öğrencileri yalnız bırakmadı.

Film gösterimi öncesinde bir konuşma yapan Vali Davut Gül şunları kaydetti:” Öğrencilerimiz, kaymakamlarımız, milli eğitim, emniyet ve jandarma personelimiz ile birlikte, "Kesişme, İyi ki Varsın Eren" filmine geldik. Yaklaşık 5 bin öğrencimiz bu hafta içerisinde bu filmi izleyecekler. İnanıyorum ki bu filimden sonra birçok şeyi daha iyi anlayacaklar. Bu vesile ile başta Eren kardeşimiz olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Bu bayrağın sonsuza kadar bu topraklarda dalgalanmasını diliyorum. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan Kesişme: İyi ki Varsın Eren film gösterimini İl geneline 98 okuldan, toplam 4700 öğrenci izleme imkânı bulacak.

10 Oca 2022 - 14:05 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.