Kaplan'dan yeni yasaklara sert tepki

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak kongreleri bitirdikten sonra bir dizi yasak getiren AKP Hükümeti’ni sert sözlerle eleştirdi.

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak kongreleri bitirdikten sonra bir dizi yasak getiren AKP Hükümeti’ni sert sözlerle eleştirdi.

Milletvekili Kaplan’ın TBMM Genel Kurulu’nda konuşması şu şekilde:

“Lebalep kongreler yaparak, halkın sağlığını tehlikeye atanların bugün ülkeyi getirdiği nokta; sonu görünmeyen kara bir delik.

Beceriksizlikleri, şatafatları, ödün vermedikleri kongreleri sayesinde bugün esnaf bir kez daha yasaklara boğuldu.

İşsizlik zirvede, yoksulluk ayyuka çıktı. Dolar 8.35 lirayı gördü.

Ekonomik kriz tavan yaptı.

AKP İktidarı ise halen, halka karşı hodri meydan diyor!

Ne esnaf, ne işsiz, ne emekli, ne çiftçi ne de sanatçı umurlarında.

Beceriksizlikleri, vurdumduymazlıkları ve aymazlıklarından haritamız kıpkırmızı oldu. Ama iktidarınızın gram yüzü kızarmadı.

Bu halk size hakkını helal etmeyecek! Vicdanınızda boğulacaksınız!”

31 Mar 2021 - 12:00 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.