Kalespor Hanifi Semiz’le anlaştı

Kalespor 2020-2021 Sezonunda Teknik direktörlük için genç ve başarılı antrenör Hanifi Semiz ile anlaştı. İmza töreni sonrası açıklama yapan Kalespor...

Kalespor 2020-2021 Sezonunda Teknik direktörlük için genç ve başarılı antrenör Hanifi Semiz ile anlaştı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Kalespor yönetim kurulu başkanı Erhan Deniz Güngen, “Kale sporumuz bugün Hanifi hoca ile yeni umutlu bir yolculuğa çıkıyor. Kendisini uzun zamandır takip ediyorduk duruşu ve karakteri ile kulübümüze yakışan genç yetenekli bir hoca .. Yönetim olarak her türlü imkanı kendisine sunacağız. Kalespor da hedef her zaman zirvedir. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kulüp Asbaşkanı Dr. Uğur OTMANOĞLU ise açıklamasında, Gaziantep Kalespor ailesi olarak öncelikle her zaman "ahlâk" dedik. Güzel ahlak ışığında her zaman hedefimize doğru yürüdük ve neticesi kötü de alsa ve asla değerlerimizden vazgeçmedik. Her zaman elimizden gelenin en iyisini Kalesporumuz için yapmaya çalıştık. Bugün de Gaziantep’in futbol camiasında kişiliği ve karakteri aynı zamanda teknik direktörlüğü bilgisiyle ön plana çıkan sayın HANİFİ SEMİZ hocamız ile yollarımızı birleştirdik. Kendisi de kulübümüz gibi hedefi olan bir hocamız, inşallah uzun yıllar bu birlikteliğimiz devam eder ve istediğimiz yerlere geliriz” diye konuştu.

“TAKIMI İSTENİLEN SEVİYE GETİRECEĞİM”

İmza töreninde konuşan antrenör Hanifi Semiz ise, “Gaziantep futbolunun en köklü kulüpleri arasında yer alan ve tarihinde büyük başarıları barındıran değeri asla tartışılmayacak büyük bir camianın antrenörlüğünü yapmak benim için bir onur ve şereftir. Kalespor her zaman hedefi olan ve aynı zamanda saygınlığını hiç bir zaman kaybetmeyen bir değerdir. Beni bu onurlu göreve layık gören başta Kalespor kulüp başkanım Sayın Erhan Deniz Güngen’e ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz doğrultusunda inanç, azim ve kararlılıkla görevimi yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağım” dedi.

06 Ağu 2020 - 20:49 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.