Kahramanmaraşlılar Gaziantep’i korona virüsün başkenti ilan etti

Kahramanmaraş medyası kentteki korona virüs vaka sayısındaki artışla ilgili olarak Gaziantep’i suçladı.

Gazeteler, ‘Her hafta Gaziantep’ten gelenler şehrimize korona virüs getiriyor” açıklamasında bulundular. Yerel medyalarda yer alan haberlere göre, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın günlerdir Gaziantep’teki artışa dikkat çektiği hatırlatıldı. Gazetelerde çıkan haberlerde, “Her hafta Kahramanmaraş’ın gizli cennetlerine gelen Gaziantepliler beraberlerinde vakaları da getiriyor. Kapıçam, Başkonuş, Ilıca ve diğer zenginliklerimize akın eden Gaziantepliler şehrimizi neredeyse istila ederken, yerel medyaları da Kahramanmaraş’tan geldiğini öne sürüyor. Gaziantepliler Kahramanmaraş’tan geldiğini iddia etse de, virüsün başkenti Gaziantep’tir. Gidin ve gözleyin. Bu kadar sorumsuz bir halk görmedik. Emniyetimiz şehir sınırlarımıza gerekli önlemleri alıp şüphe taşıyan vatandaşların şehre girmesini engellemelidir” iddialarında bulundular.

07 Tem 2020 - 20:05 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.