İYİ Parti’den teşkilatlanma atağı

İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, İYİ Parti’nin Gaziantep’te teşkilatı oluşturup  hiç kongre yapamadığı için genel kurullarda hiç kullanamadıklarını söyledi.

İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, İYİ Parti’nin Gaziantep’te teşkilatı oluşturup hiç kongre yapamadığı için genel kurullarda hiç kullanamadıklarını söyledi. Hocaoğlu, ilk işlerinin teşkilatlanmayı tamamlamak olduğunu dile getirdi.

Telgraf’ı ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, güçlü bir teşkilat oluşturmak için harekete geçtiklerini bildirdi. İYİ Parti’nin Gaziantep’te milletvekili çıkarmasına rağmen, hiç kongre yapmadıkları için genel kurullarda oy kullanılamadığına dikkat çeken Hocaoğlu, “Partimiz kurulduğu günden bu yana genel kurullarda Gaziantep oy kullanamadı. Teşkilatları oluşturup genel kurullarda oy kullanabilecek bir hale geleceklerini bildiren Hocaoğlu, éİl teşkilatını oluşturduk. İlçelerde de yapılanmamız devam ediyor. İlçelerde kongreler yapılacak ve sonra da il kongresi yapılacak. Hedefimiz çok güçlü teşkilatlar” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’yi Gaziantep’te birinci parti yapabilmek için harekete geçtiklerini belirten Hocaoğlu, “Kurulduğumuz günden bu yana Gaziantep’te her gün yükselen bir oy grafiğimiz var. Yapılacak olan ilk seçimlerde de İYİ Parti Gaziantep’te birinci parti olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz güçlü teşkilatlarımızla parti bayrağımızı en yükseklere dikeceğiz. Ben 2020 yılında genel seçim olacağını düşünüyorum. Bu kararı da yine MHP lideri Devlet Bahçeli verecektir. Şu anda başkanlı isitemi ile ilgili nasıl bir adım atılacağı yapılandırılıyor. Netleştikten sonra seçim kararı alınacağını düşünüyorum” dedi.

Hocaoğlu, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kendilerine ziyarette bulunduğunu da hatırlatarak, “Başkanımızla fikir alışverişinde bulunduk. İyi yapılan şeylerde yanınızdayız. Kötü icraatlarda karşınızdayız dedik. Başkan da bize hep birlikte iyi işlere imza atacağımızı söyledi” diye konuştu.

23 Ağu 2019 - 08:25 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.