İYİ Parti’de kadın aday

İYİ Parti Gaziantep teşkilatında il ve ilçe kongreleri için geri sayım devam ederken, Meral Yıldız Şehitkamil İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Gaziantep teşkilatında il ve ilçe kongreleri için geri sayım devam ederken, Meral Yıldız Şehitkamil İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yıldız, adaylık kararını alırken, partililer ile geniş bir istişarelerde bulunduğunu ve büyük bir destek aldığını belirtti.

2 Şubat’ta yapılacak kongreye artık sayılı günler kaldığını ve arkadaşları ile birlikte çalışmalara başladıklarını ifade eden Meral Yıldız,” İYİ Parti’de ayrışmaların küskünlüklerin olduğunu ve daha fazla zaman kaybetmeden birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiği gördük. Bunun içinde arkadaşlarımızla birlikte elimizi taşın altına koymaya karar verdik. İYİ Partililerle yaptığımız istişarelerde büyük destek aldık ve aday olmaya karar verdik. Ülkemize ve Partimize hayırlı olsun” dedi.

Hedeflerinin İYİ Parti’nin projelerini ve programlarını toplumun tüm kesimlerine en ince ayrıntısına kadar anlatıp iktidar meşalesini Şehitkamil’den yakmak olduğunu dile getiren Yıldız,” Delege arkadaşlarımız görevi bize verdikleri takdirde, İYİ Partiye gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla birlikte partimizin projelerini, ülkenin geleceğine yönelik programlarını gece gündüz demeden toplumun tüm kesimlerine en ince ayrıntısına kadar anlatacağız. İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşünün meşalesini Şehitkamil’den yakacağız” diye konuştu.

Meral Yıldız, kongrenin demokratik kurallar çerçevesinde bir şölen havası içerisinde geçmesini beklediğini vurgulayarak,” 2 Şubat’ta yapılacak kongrenin partimize yakışır bir şekilde demokrasinin tüm kurallarının işletildiği bir şölen havası içerisinde geçmesini diliyorum. Çünkü, ben ve aday olacak diğer arkadaşlarımızın tek hedefi partimizi daha iyi yerlere taşımak olmalı. Ben bu konuda söz veriyorum. Delege arkadaşlarımız teveccüh gösterip bizi seçtikleri takdirde İYİ Parti’nin bayrağını en yüksekte dalgalandırmak, öncelikle parti içerisindeki barışı sağlayacağız. El ele vereceğiz, tek yumruk olacağız. Gerek genelde, gerekse de yerelde muhalefet görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Yeni projelerle, ilimizin, ilçemizin sorunlarına, kanayan yaralarına parmak basacağız ve sorunların çözümüne katkı sunacağız. Kavga ederek, insanların dışlayarak, küçük olsun benim olsun anlayışından uzak, benim ülkem, benim şehrim ve benim ilçem diyeceğiz” şeklinde konuştu.

2 Şubat’ta yapılacak kongrede seçildiği takdirde Gaziantep İYİ Parti’de görev alan ilk kadın başkan olacak Meral Yıldız, aday olma sürecinde önceki yönetim kadrolarında görev alan partililerle istişarelerde bulunduklarını sözlerine ekleyerek,” Sorumluluğumun farkındayım. Her ihtimalde aday olmanın verdiği gururu yaşamaktayım. Bayram havasında, kaybedenin olmadığı örnek bir kongre süreci yaşamayı diliyor, olağan kongremiz in İYİ partimize Gaziantep’ imize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

25 Oca 2020 - 06:56 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.