İYİ Parti İl Başkanı Hocaoğlu neden istifa ettiğini açıkladı

İYİ Parti Gazinatep İl Başkanı Oğuz hocaoğlu istifasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Gazinatep İl Başkanı Oğuz hocaoğlu istifasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Hocaoğlu istifa süreciyle ilgili şu bilgileri paylaştı:

Mevcut İl Yönetim Kurulu Üyesi, YİK üyesi ve Genel Başkan Danışmanı olarak görev yapar iken; 15.07.2019 tarihinde Gaziantep il başkanı olarak göreve atandım. Gaziantep’te ilk il kongresini yaptım. Yaptığım iyi veya kötü şeylerin takdiri İYİ Partililerde, Millet İttifakı üyelerinde ve Gaziantep halkının değerlendirmesindedir. Görev sürecinde kırdığım üzdüğüm tüm bürokrasi, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanlarından haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim var ise, hakkım hepsine helal olsun. Tüm partili partisiz, istemeden kalbini kırdığım tüm Gazianteplilerden helallik istiyorum. Bu süreçte her davetimize icabet eden, siyasi iktidarın baskılarına rağmen haberimizi yapan sayın basın mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Beraber çalışma imkanı bulduğumuz, değerli devlet adamı, kıymetli valimize sonsuz teşekkür ediyor, kendisini devlet ve millet adına daha iyi makamlarda görmeyi arzuluyoruz. Sayın Valimiz Gaziantep ve Ülkemiz için bir kazançtır. Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, tüm eleştirilerimize rağmen nezaketini bozmayarak, özel gün ve toplantılarda bürokrasinin gereğini yaptığı için teşekkür ediyoruz. Şahsıma karşı istifam sonrası arayıp, biz Gaziantep için yine birlikte çalışacağız deme nezaketinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

Ben İYİ Parti İl Başkanlığından ayrıldım. Anca İYİ Partinin bir neferi, Millet İttifakının bir üyesi olarak tüm Gazianteplilerin emrindeyim. Bizim Gaziantep, vatan, millet sevdamız bitmez. Sayın AKP yetkilileri ve Cumhur İttifakı üyeleri, Sayın Fatma Şahin ve AKP Belediye Başkanları benden kurtuldunuz diye sakın sevinmeyin. Artık daha rahatım. Söylediklerim, yazdıklarım artık İYİ Parti Kurumsal kimliğini değil; Avukat Oğuz Hocaoğlu olarak beni bağlar. Ben Avukat Oğuz Hocaoğlu olarak tüm İYİ Partililerin, Millet İttifakı üyelerinin, Gaziantep, Ülke ve Vatan sevdalılarının emrindeyim.

Artık bir İYİ Partili olarak rahat konuşabilirim. 12.10.2021 tarihi itibari ile Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydına İstifamı sundum. İstifam öncesi, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Sayın Koray Aydın’a Gaziantep’te İYİ Partiyi, Millet İttifakını 1.Parti, iktidar yapmak istediğimi belirtip; bu konuda hazırladığım raporumu sundum. Raporumda 40 gün, adli tatil sürecinde, gece gündüz sahada olduğumu, tüm ilçe ve köyleri gezdiğimi eksiklerin ne olduğunu gördüğümü ve bunları düzeltip, İYİ Partiyi Gaziantep’te 1.Parti, Millet İttifakını iktidar yapmak için, il ve ilçe teşkilatlarında revize yapmak için tam yetki istediğimi belirttim. Eğer tam yetki verilmeyecek ise; mevcut yapı ile Gaziantep’te 1.Parti ve iktidar olmanın mümkün olamayacağını, havanda su dövüleceğini, görevden azlimi istedim. Sayın Koray Aydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifamı kabul etti. Bu konudaki takdir genel merkezimizindir.

Ben kuruluşundan bu güne emek verdiğim İYİ Partinin bir üyesi olarak partimin, partililerimin emrindeyim. İnşallah benden sonraki il başkanı benden daha İYİ partimize hizmet eder. Başta yeni atanacak il başkanımız olmak üzere, sayın Teşkilat Başkanımızın ve Genel Başkanımızın, partimizin emrindeyim. Gaziantep’te İYİ Partiyi 1.Parti, Millet İttifakını iktidar yapana kadar çalışacağım. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Henüz yeni başlıyoruz. Biz bitti demeden bitmez.

Tüm iyi parti üyelerine çağrımdır. Sosyal medya hesaplarında istifa edelim şeklinde beyanatlar görmekteyim. Hiçbir İYİ Parti üyesi istifa etmeyecek. Hiçbir ilçe başkanı ve yönetici istifa etmeyecek. Herkes görevinde eskisinden daha fazla çalışacak, daha fazla üye yapacak. İYİ Parti kurumsal bir partidir. Benim istifam yalnızca il başkanlığındandır. Partimin üyesi ve emrindeyim. YİK üyeliğim ve Genel Başkan Danışmanlığım ise Sayın Genel Başkanımın takdirindedir.

14 Eki 2021 - 10:06 - Siyaset

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.