İşte CHP Gaziantep İl Başkanlığı için Ankara’ya çağırılan isimler

CHP Genel Merkezi İl Başkanlığına atamayı düşündüğü isimleri Ankara’ya çağırmaya başladı. Gaziantep’ten isimler belirlendi ve Ankara’ya davet edildi....

CHP Genel Merkezi İl Başkanlığına atamayı düşündüğü isimleri Ankara’ya çağırmaya başladı. Gaziantep’ten isimler belirlendi ve Ankara’ya davet edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın, Bora Zor, Umut Yılmaz, İrfan Demirci, Gökhan Çeliktürk ve Reis Reisoğlu ile görüşme yaptığı öğrenildi.

CHP Genel Merkezi Gaziantep için düğmeye bastı. Gaziantep il ve ilçe başkanları ile yönetimlerinin görevlerinden alınmasının ardından uzun süredir boş olan koltuklara atama yapmak için harekete geçen genel merkez isimleri belirledi. Bu isimler tek tek Ankara’ya davet edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın tüm isimlerler görüşeceği öğrenildi. Şu ana kadar da Bora Zor, Umut Yılmaz, İrfan Demirci, Gökhan Çeliktürk ve Reis Reisoğlu ile görüştüğü belirtildi. CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Ali Öztunç’un tüm isimlerle tek tek görüşmeleri tamamlayıp Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na rapor sunacağı bildirildi. Öncelikle 15 ismin 5’e düşürülmesi ve bu isimlerin Kılıçdaroğlu’nun onayına sunulması bekleniyor. İl başkanının atanmasının da Şubat sonunu bulacağı kaydedildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun da gençleşme taraftarı olduğu ve bu yönde karar vereceği öğrenildi.

CHP Genel Merkezinin Gaziantep İl Başkanlığı için ince eleyip sıkı dokuyor. Aylardır boş olan koltuk için geniş çaplı raştırma yaptığı ve karar vermede zorlandığı dile getirilirlen, tespi edilen isimler Ankara’ya çağrıldı. Bu isimlerle görüşmeler yapıldığı öğrenilirken, Genel Başkan Yardımcılar Oğuz Kaan Salıcı ve Ali Öztunç’un rapor hazırlayarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacağı kaydedildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yıllardır istediği sonuçları alamadığı Gaziantep için genç ve dinamik isimlerle çalışmak istiyorum dediği öğrenildi. CHP’de Salıcı ve Öztunç’tan olur alan isimlerin daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye davet edileceği ve kesin kararın açıklanacağı kaydedildi. CHP’de atamanın ise Şubat ayı sonunu bulabileceği bildirildi.

04 Şub 2021 - 22:39 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ALi Bayram - Baskanim Kurtoğluda böyle merkez tarafın görevden alındı seçimle gelen.birilerinin işareti ile görevden alındı bir çok kimse bu yüzden partiden ayrıldı.bence mevcut yönetimle yolumuza devam etmeliyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 22:39
01

Nahit Gül - Ak saçlılardan uzak durun, genç, dinamik, örgütleyici, halka inebilecek ekip oluşturun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 22:39