Hüseyin Kendirci'ye önemli görev

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan Hüseyin Kendirci Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığına Daire Başkanı olarak atandı.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak göreve yapan Hüseyin Kendirci Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığına Daire Başkanı olarak atandı.

Kendirci, Gaziantep'te görev yaptığı süre boyunca pek çok önemli projede yer aldı. Kendirci'nin bizzat yazıp yürüttüğü projeler çeşitli ödüller de aldı.

Gözüm Kulağım Eba Projesi ile Bakanlık Ödülü, Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım da Sen At Projesiyle Bölgesel Ödül alan Kendirci'nin Bir Milletin Şahlanışı isimli projesi de kitap olarak basıldı.

Kendirci, Hayaliniz Geleceğimiz, Müzeler Kenti Gazişehir, Öykü Atölyesi gibi projeleri de yürüttü.

Projeler kapsamında 6 Başarı Belgesi, 2 Üstün Başarı ve 2 maaşla ödüllendirme alan Kendirci'ye başarı belgelerinden biri Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından verildi.

24 Oca 2020 - 09:54 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.