Hoca tercihi iyi yapıldı

Gazişehir Gaziantep'e gönülden bağlı olan ve yönetici kadar aktif çalışan iş adamı Faruk Akıl'dan teknik direktör değerlendirmesi.. Kayserispor'da ba...

Gazişehir Gaziantep'e gönülden bağlı olan ve yönetici kadar aktif çalışan iş adamı Faruk Akıl'dan teknik direktör değerlendirmesi..

Kayserispor'da başarılı bir grafik çizen Sumudica'nın Gazişehir Gaziantep'te de başarılı olacağına inandığını belirten spor adamı Faruk Akıl, sportif direktörlüğe getirilen Ayhan Akman'ın ise Gaziantep'te yeniden doğacağını ifade etti. Akıl, "Adil başkanımızın fedakarlıkları unutulmaz. Büyük emek veriyor, Allah ondan razı olsun. Başkanımız Sumudica'ya karar vermişse bize de hayırlı olsun demek düşer ama ben Rumen oyuncunun burada başarılı olacağına inanıyorum. Hırslı ve iyi hoca inşallah takımımızı iyi noktaya taşır. Ayrıca Gaziantepspor'da yıldızı parlayan Ayhan Akman'ın ise yine Gaziantep'te parlayarak spor camiasının içinde yer bulacaktır" diye konuştu.

14 Haz 2019 - 20:31 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.